Magazin

Rola Anza Titex Maxi 18 cm

Categorii: , ,

27 lei

Este un produs orignal Anza

  • Descriere
  • Brand
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Rola Anza Titex Maxi 18 cm

Rola Anza Titex Maxi 18 cm cu lungimea de 18 cm este o rola cu acoperire excelenta si este ideala pentru vopsirea rapida suprafetelor mari.

Rola este potrivita pentru vopsirea peretilor a tavanelor sau a podelei cu lac.

Recomandat sa fie folosit in special in bai, bucatarie sau in zonele cu suprafete netede.

Rola este potrivita si pentru aplicarea vopselei de culoare mata sau a lacului.

Important de stiut despre produsele noastre :

Despre manere : 

Cadrul manerelor Anza sunt ovale astfel incat sa se potriveasca perfect mainii.

Au si o prindere speciala pentru degetele mari astfel incat sa aiba o ergonomie cat mai mare si sa fie extrem de usor de folosit.

Cu ajutorul unei extensii Anza  va puteti salva umerii si spatele de extenuare si totodata va mariti raza si rapiditatea de actiune.

Despre Role

Rolele noastre albe sunt folosite pentru a vopsi diferite obiecte precum usi, accesorii de bucatarie, sau mobilierele care are au o suprafata complet neteda.Rolele pentru suprafete foarte netede pot fi recunoscute prin densitatea fibrelor si prin cat de scurte sunt aceste fibre.

Rolele noastre verzi de la Anza sunt folosite pentru a vopsii diferite suprafete cum ar fi peretii si tavanele unde suprafate are deja o anumita duritate.Rolele sunt pentru suprafete cu un nivel mediu de duritate si sunt recunoscute dupa fibrele de marimi medii.

Rolele noastre roz de la Anza sunt folosite pentru a vopsi diferite suprafete precum fatadele tencuite, fatadele din lemn, peretii unui subsolului, peretii exteriori si a peretilor date cu tinci.Rolele sunt pentru suprafete dure ( aspre ) sunt recunoscute prin fibrele de marimi mari care permit acoperirea suprafetelor dure inegale.

Daca vreti sa aflati mai multe despre produse, si cum se folosesc corect aceste produse sau cum sa faceti alegerea potrivita, va recomandam sa ne urmariti pe blogul nostru facand click aici

Este un produs original Anza recomandat pentru profesionisti

Brand

Anza

Greutate 0,3 kg

Momentan nu sunt recenzii la produse.

Lasă un review “Rola Anza Titex Maxi 18 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse vizualizate recent