Magazin

Reducere 24%
  • Descriere
  • Brand
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Pompa de glet Graco Dutymax GH300 DI Standard Benzina

• Pompa de glet Graco Dutymax GH300 DI Standard Benzina este o pompa airless pe piston, are un debit de 11,3 l /minut si este potrivit pentru lucrari mari, pana in 5000 m2.

• Pompa este potrivita pentru urmatoarele materiale – lacuri, vopsele, baituri, lavabile, solutii de ignifugat, materiale bituminoase, gleturi.

CARACTERISTICI TEHNICE POMPA

• Presiunea maxima de lucru 227 bari

• Debitul maxim al produsului 11.3 L / min

• Motor: Hidraulic Hona 9 CP pe benzina de 6.7 Kw

• Lungimea maxima a furtunului 150m

• Dimensiunea maxima a duzei 0.057

• Greutate 99 kg

Livrarea standard include :

1 x pompa

1 x furtun de 15 metri

1 x pistol

1 x duza de pulverizare

1 x suport de duza

Graco va ofera pompe de zugravit / gletuit de calitate cu ajutorul caruia puteti economisii timp si bani, astfel incat creste eficienta executarii lucrarilor pe santier. Cu ajutorul pompelor Graco care iti ofera rapiditate si calitate, iti poti desfasura activtitatea la cele mai inalte standarde.

Graco este o companie Americana, exista inca din anul 1926, si este lider mondial in sisteme si componente pentru pompele de zugravit si gletuit.

Cu ajutorul pompelor Graco se poate aplica o gama larga de vopsele, lavabile, solutii de protectie, si materiale vascoase, utilizate in diverse domenii cum ar fii constructiile, renovarile fie vorba de lucrari mici sau industriale, Graco are pompe pentru toate tipurile de lucrari.

Graco a construit si dezvoltat compania pe o baza solida de valori orientate spre satisfacerea clientului privind tehnologiile inovatoare, calitatea si rezultatele superioare, care continua sa defineasca si sa ghideze tot ceea ce fac.

Pompele Graco sunt pompe de inalta calitate sunt recunoscute de catre toata lumea pentru utilitatea si performanta lor pe santiere.

La noi puteti gasii pompe Graco pentru toate tipurile de lucrari, de la lucrari mici pana la lucrari de marimi industriale de la pompe de zugravit pana la pompe de gletuit.

De ce Graco ?

Calitate

Eficenta

Rentabilitatea banilor investiti

Rezultate pozitive

Tehnologii de ultima generatie.

Inovatii

Daca vreti sa aflati mai multe despre produse, si cum se folosesc corect aceste produse sau cum sa faceti alegerea potrivita, va recomandam sa ne urmariti pe blogul nostru facand click aici

Graco Dutymax GH300 DI Standard 24W967 – este un produs profesional

Brand

Graco

Greutate 99 kg
Litru/minut

11,3 l / minut

Puterea Motorului

6.7 Kw

Greutate

99 Kg

Alimentare

Benzina

Lungimea maxima furtun

Peste 45 de metrii

Suprafete de pulverizat

1500 – 5000 mp

Materiale pulverizate

Amorse, Gleturi gata preparate, Hidroizolatii, Membrane bituminoase, Vopsele lavabile, Vopsele pe baza de apa, Vopsele pe baza de diluant, Vopsele pentru termoprotectie, Vopsele poliuretanice

Momentan nu sunt recenzii la produse.

Lasă un review “Pompa de glet Graco Dutymax GH300 DI Standard Benzina”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse vizualizate recent