Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

De ce sa aleg o pompa profesionala?

De ce sa aleg o pompa profesionala?

Cuprins:

1. De ce sa fac o investitie pe termen lung si sa cumpar o pompa airless profesionala?
2. Care sunt caracteristicile unei pompe airless mult mai ieftine?
3. Pentru cine este recomandata o pompa cu o durata de viata scazuta?

Un zugrav profesionist are nevoie de instrumente si accesorii pe masura.

Este important sa alegi o pompa airless pe care sa o folosesti pe termen lung.

De ce? Pentru a realiza cat mai multe proiecte, iar fiecare sa se bucure de aceeasi calitate de executie.
 

De ce sa fac o investitie pe termen lung si sa cumpar o pompa airless profesionala?

 

O pompa airless profesionala, care este intr-adevar mai scumpa, poate dura o viata. In cazul in care componentele acesteia se strica, pompa poate fi dusa in service si reparata, iar piesele pot fi inlocuite cu altele noi. Este construita din materiale rezistente, din furtunuri flexibile care sa permita zugravirea eficienta si calitativa, in mod repetat.
 

Care sunt caracteristicile unei pompe airless mult mai ieftine?

 

Pompele disponibile la un pret mai avantajos au o durata de viata mai scazuta. Iata de ce spun asta analizand, de exemplu, o pompa precum modelul Wagner Control Pro care costa in jur de 600 de euro:

  • O astfel de pompa nu beneficiaza de un pistol de pulverizare fabricat din materiale rezistente, ci este produs din plastic si un metal slab, gradul de rezistenta fiind mult mai scazut.

 

  • Duza nu poate fi inlocuita cu alta duza normala si esti dependent de duzele specifice acestei pompe.
 
  • Nu poti sa pulverizezi prea multe tipuri de vopsele. Unele vopsele au o granulometrie mai mare, astfel incat este necesara o duza mai mare. Pompele din categoria hobby nu vor putea pulveriza astfel de vopsele.
 
  • Ideala doar pentru a vopsi la presiuni scazute.

 

  • Furtunul este rigid, motiv pentru care manevrarea pistolului de pulverizare este ingreunata. Lungimea maxima a furtunului depinde de puterea pompei. In general pompele din categoria hobby nu accepta furtunuri mai lungi decat cele cu care vin in pachetul standard.
 
  • Pompa prezinta doar un panou de control al presiunii, fara un buton de pornire/oprire.
 
  • Intreaga pompa este fabricata din materiale mai putin calitative si rezistente care se pot deteriora usor atunci cand este transportata de la o lucrare la o alta lucrare.
 
  • Pompa are un filtru, dar daca nu este bine plasat poate permite particule mari de vopsea sa ajunga pe pereti si sa deterioreze aspectul total al lucrarii.

 

Pentru cine este recomandată o pompa cu o durata de viata scazuta?

 

Aceste pompe nu sunt fabricate pentru a fi durabile, ci sunt recomandate pentru cei care vor sa zugraveasca acasa si sa obtina beneficiile de a lucra cu o pompa airless, respectiv pentru a obtine un rezultat foarte calitativ si pentru a scurta timpul de executie.

Spre deosebire de o pompa airless la un pret mai ridicat, acest tip de pompa airless este restrictionata cand vine vorba de inlocuirea componentelor sale cu altele noi. Drept urmare, in cazul in care un element nu mai functioneaza perfect, de cele mai multe ori, intreaga pompa trebuie schimbata.

Cel mai probabil pompele la un pret mult mai ieftin isi vor pierde din calitatile de functionare dupa 600 de litri de vopsea, iar in medie zugravirea interioara si exterioara a unei case presupune consumarea a in jur de 150-200 de litri de vopsea.

 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi pompe airless

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!